Recconnective healing

De Healing is voor iedereen weer anders en ook iedere sessie is weer anders.

Op dit moment consentreer ik mij meer op de Engelen Healing. Echter informatie over Reconnective Healing kan wel interessant zijn.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Reconnective Healing wist ik meteen: dit is de behandeling die ik de mensen wil geven. Hier zit zoveel kracht en diepgang in en er gebeurde zoveel meer dan ik in andere Healings/behandelingen ervaren had. De energie voelt stabiel en het bracht mij in een staat van ZIJN, zijn wie ik werkelijk ben.

Ik ben naar Antwerpen gegaan om daar de opleiding te doen voor level I/II en III. Door de jaren heen bouwen we allemaal stress op van gebeurtenissen in ons leven. Iedereen heeft wel plaatsen in zijn lichaam waarvan hij voelt dat er veel stess is gaan zitten, we willen er wel iets mee doen alleen weten we niet wat of hoe. Iedereen wil immers een zo relaxt mogelijk leven leiden zonder al te veel problemen. Het optimale eruit halen.

Ik voelde bij de Healing dat er juist aan die plekken gewerkt werd waar de stress was gaan zitten. Zelfs na de behandeling werkt het nog duidelijk voelbaar door.

The Reconnection en de Healings hebben heel veel in mijn leven veranderd. Ik voel mij sterker, heb minder vaak griep en herstel sneller van een stressvolle situatie ook voel ik een toenemende mate van helderheid waardoor ik situaties sneller en beter in kan schatten en oplossen.

De Healing is voor iedereen weer anders en ook iedere sessie is weer anders.
Hij is geschikt voor alle leeftijden.

www.TheReconnection.nl