Referenties

Hier volgt nog tekst

De Beurzen in Uden en Hilversum waren druk bezet voor de Engelen Healing.

Reacties als:

Ik zie goudvlokken, ik zie stuifgoud over mij heen. Ik voel golven, precies de plaatsen waar ik altijd iets voelde zijn aangeraakt. Geweldig gevoel. Ik zie mooie kleuren. Ik was heel ver weg. Heerlijk ontspannen.

De beurs in Rijswijk en Doorn was een succes. Heel veel tevreden klanten en zeer veel positieve reacties als:

wouw wat een apart gevoel

ik voelde allemaal tintelingen

ik voel me geweldig (de dag erna nog)

wat bijzonder

en daarbij stralende ogen

 

Enkele refenties:

Ik heb een healing gehad van Jolanda en merkte dat er weerstand was gedurende de healing. Jolanda vertelde daarna dat ze door een aantal lagen tot in mijn jeugd was gekomen. Toen begreep ik ook de weerstand. De dagen erna waren er kennelijk blokkades opgeruimd en voelde ik me energieker en daadkrachtiger! Dank je wel! Marian

Hanneke:

de eerste keer dat ik bij Jolanda was gebeurde er niet zoveel voor mijn gevoel. De tweede keer was het alsof ik in een warme cocon lag en voelde ik me totaal ontspannen. Elke keer voelde anders. Niet dat ik opeens op wolken liep, of dat mijn leven totaal veranderde. Maar wat wel veranderde was dat ik opeens moest huilen om een film, of bij een liedje op de radio. Dat heb ik jaren niet gehad. En het voelt bevrijdend, dat ik dat weer kan voelen, dat de tranen hoog zitten soms. Het begint weer te stromen, ik ben aan het ontdooien. Dat is niet altijd fijn maar telkens kom ik weer een paar stappen verder.
Het is heel prettig bij Jolanda. Ze is rustig, ze neemt de tijd, ze luistert maar je kunt ook niks zeggen. De hulp komt toch wel. Heel erg fijn en ik kan iedereen aanraden om eens een paar keer een ‘behandeling’ te ondergaan. Het doet echt iets goeds met je.
 

Adrie:

Een Healing gehad van Jolanda,zowel bij haar thuis als in Rijswijk op een beurs,voor mij een hele beleving van tinteling en warmte en een paar dagen een goed gevoel in mijn lichaam,doordat de energiebanen goed geleid worden,voor herhaling zeker vatbaar, dank je wel Jolanda,dat ik deze beleving al 2 x heb mee mogen maken

 HEALING WEB KLEIN.jpg